12 Mayıs 2008 Pazartesi

Dün nasıl geçti..



Sabah kalktık, anneannene gidip elini öptük.. Seni babanla evde bırakarak biz anneannenle kabristan ziyaretine gittik, oraya gitmek içinde çok heyecanlıydım çünkü Ayda Teyzenin anneler gününü kutlayacaktım.. Ona çiçekler aldık ve anneler gününü kutladık.. ( Seni hiç unutmadık ve unutmayacağız Ayda Tilki )
Eve geldik, teyzen geldi, anneler günümüzü kutladık, sende babanla bana hediyemi verdin :)) sonra uyudun biz kahavaltı yaptık.. Sen uyanınca büyük teyzen Akıl Topağına gittik :)) oradan teyzene döndük.. Orada Murat enişten ( Nam-ı değer büyük Şükrü, sende junior Şükrü ) ile şerefe yaptınız :)) Teyzenin kucağında kösülü yattın ve orda ilk kez muhallebi yedin..
Anneanneni de alarak Girne' ye gittik baban bizi yemeğe götürdü.. Ama sen malesef yemekte hiç durmadın, çok ağladın ve beni çok üzdün.. Baban seni dolaştırırken uyuya kaldın bizde yemeğimizi yedik ve eve döndük ama sen yolda yine uyandın ve yine huysuzluk yaptın eve gelince ise gülücükler saçmaya başladın, uykun kaçtı, banyo yaptın, karnını doyurdun ve saat 20:00 de uyudun..

2 yorum:

david santos dedi ki...

Nice, nice and very nice Baby!
Good luck and have a nice day.

Gülden ve Kasım Doruk dedi ki...

thank you..