28 Mayıs 2008 Çarşamba

Sonunda sende Güney' e geçtin :)

Pazartesi günü annaneni ve akıl topağı teyzeni Jumbo' ya götürdüm bu sayede sende Güney' e geçtin.. jumbo' dan yine sana ciciler aldık ;))

4 yorum:

1C dedi ki...

Hahaha gezgincilerr Jumbo haa :))) Benim de bu günlerde güney krizim tuttu ama benimkini bir türlü ikna edemiyorum. Adamın gıcığı var o tarafa :)) Yazlık birşeyler almak lazım benim cadıya, bizim burda çok pahalı yahu 45 milyona bir tane donlu kısa etek aldım, yani sadece 1 etekle kalacak olsak iyi bunun şortu var tsortu var bodysi var var da varr yani. Bir de kaliteli olsa sorun değil 1 yıkamada yamuluyor hepsi de.

Jumbo diyince aklıma geldi, komik bişey anlatayım. Jumbo dan Gözde'ye bir büyük piyano aldım bilmem belki blogta gördün neyse orda kutusunda yazanlara falan hiç dikkat etmedim çünkü önceden internette araştırıp bakmıştım özelliklerine. Eve geldik açtım kurdum tuşlara bastık şarkıların hepsi rumcaa hahahahah sayıları renkleri falan da gösteriyordu ailecek hepimiz rumca renkleri ve sayıları öğrendik hatta Özce rumca şarkıları bile öğrendi. Ders oldu artık iyice okuyup almak lazım belli olmuyor bu Rumlara :)))

Gülden ve Kasım Doruk dedi ki...

ewet biz o yüzden o taraftan oyuncak almıyoruz hepsi rumca şarkı söyler diye.. ama ucuz işte, hemda kaliteli..
Mahanaynan Rumcada öğrendiniz ne güzel hemde ailecek hahahah :)))
İstersen ben seni götüreyim Jumboya arabanın sigorta bitmeden 19 haziranda biter..

1C dedi ki...

Gidelim gidelim da veletler ne olacak, benimki annemde bile kalmaz. Gerçi huysuzluğu yoktur ama uykusudur yemegidir 1 kişi da bakıcı isterim yanıma :))))
Cyprus Mall yada IKEA'ya gittin mi daha önce yada Mothercare. Aslında bir gün gidelim gezelim yahu sıcaklar fazla bastırmadan :P :))

Gülden ve Kasım Doruk dedi ki...

Benim için sorun yok, hade de gidelim vallahi da hangi sıcaklar bastırmadan onu anlamadım :D

Ikea Jumbonun yanındaymış ama ben göremedim bi türlü, gittim mi de Jumboya koştur koştur giderim.. Gene gidecem Doruğa baston araba isterim TC ye giderken bunu götüremem zor olur, orda baston arabalar 20 EURO hem..